Please enter a search term:

Heike Stehle

Positie
CDO mprofi AG
Op mprofi sinds
2019

Heike is onze ervaren Chief Digital Officer (CDO) en brengt uitgebreide kennis mee op verschillende gebieden van digitale transformatie. Haar belangrijkste taak is het ontwikkelen en implementeren van de digitale strategie van een bedrijf om groei en concurrentievermogen te bevorderen.

Met haar expertise in procesoptimalisatie met behulp van kunstmatige intelligentie en procesmanagement voor de digitale transformatie van bedrijfsprocessen, zorgt Heike ervoor dat alle processen zo worden ontworpen dat ze efficiënt en toekomstbestendig zijn. Ze is ook verantwoordelijk voor het creëren en optimaliseren van webgebaseerde processen die de bruikbaarheid voor klanten en medewerkers vergroten.

Heike heeft uitgebreide ervaring in het optimaliseren en automatiseren van marketingprocessen, waardoor bedrijven hun bedrijfsdoelen kunnen bereiken. Als ervaren projectmanager is ze in staat om agile projecten effectief en op tijd uit te voeren, waarbij ze snel kan inspelen op veranderingen en prioriteiten.

Op het gebied van design blinkt Heike uit in wireframe- en mockup-ontwerpvaardigheden, wat resulteert in de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke digitale producten. Als digitaal consultantbiedt ze waardevolle inzichten in digitale strategie en ondersteunt ze andere afdelingen bij de implementatie van projecten.

Heike is ook verantwoordelijk voor het uitvoeren van functionele en veldtesten om ervoor te zorgen dat alle digitale systemen soepel werken. Ze organiseert systeemtrainingen en maakt tutorials voor applicaties en tools om ervoor te zorgen dat alle medewerkers over de nodige digitale vaardigheden beschikken.

"Digitalisering biedt bedrijven de kans om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en zo succesvoller te worden. Als expert voor digitalisering ondersteun ik bedrijven bij het succesvol overbrengen van hun bedrijfsmodellen naar de digitale wereld."


Andre Beherzig

 • 2020 - Actueel mprofi AG - CDO
 • 2019 - 2020 Projectmanager in een softwarebedrijf
 • 2011 - 2019 E-Commerce & Web Manager

Mijn referentieprojecten

 • Hawa Glijdende Oplossingen AG

  Hawa.com | Neos CMS

 • Hawastudentenprijs 2022/23

  Herlancering Neos CMS Hawastudentaward 2022/23

 • Castioni.de

  Herlancering webshop & website

 • Castioni kabelgoot

  Herlancering website met Neos CMS

 • Castioni Kunststoffen

  Herlancering website met Neos CMS

 • ARCOSYSTEM®

  Herlancering website met Neos CMS