Please enter a search term:

Jouw carrière op mprofi

Jouw voordelen als je deel gaat uitmaken van het mprofi team:

  • Gratis drankjes en catering

We stellen gratis drankjes ter beschikking van onze werknemers. Daarnaast hebben onze werknemers de mogelijkheid om verschillende soorten fruit en muesli te eten.

  • Flexibele werktijden

We hebben geen vaste begin- en eindtijden of een vaste lunchpauze. Met uitzondering van bepaalde bloktijden zijn onze werknemers vrij om hun werkdag naar eigen inzicht in te delen.

  • Vlakke hiërarchieën / hoge mate van autonomie

Onze werknemers genieten een hoge mate van autonomie en als er zich problemen voordoen of als ze ideeën hebben, bijvoorbeeld om processen te optimaliseren, kunnen ze terecht bij hun superieuren. Op deze manier kunnen de ideeën van de werknemers ook heel snel worden geïmplementeerd.

  • Gevarieerde projecten

Onze projecten omvatten een verscheidenheid aan verschillende activiteiten voor klanten uit de meest uiteenlopende sectoren. Bij ons wordt het nooit saai.

  • Teamevenementen

Onze cultuur en teamgeest zijn erg belangrijk voor ons. Daarom organiseren we een groot teamevenement, verschillende avondevenementen in de loop van het jaar en natuurlijk ons jaarlijkse kerstfeest.

  • Gratis parkeren

Alle werknemers kunnen bij ons gratis parkeren.

  • Bijscholing

We ondersteunen de bijscholingswensen van onze medewerkers en nemen de kosten voor onze rekening.

  • Modern kantoor

We bieden onze medewerkers een modern kantoor. Van in hoogte verstelbare bureaus tot een geweldig klimaat met koelplafond en een moderne look!

  • Kantoor aan huis

We hebben een topkantoor, maar bieden toch de mogelijkheid om één dag per week thuis te werken.

Als full-service online bureau hechten we veel waarde aan continuïteit, stabiliteit en verdere ontwikkeling om aan de eisen van onze gerenommeerde klanten te kunnen voldoen. Medewerkers moeten gekenmerkt worden door creativiteit, betrokkenheid, motivatie, openheid, ondernemend denken en initiatief. Daarnaast wordt het vermogen om in teamverband te werken, verantwoordelijkheidsgevoel, betrouwbaarheid, flexibiliteit en digitale en online affiniteit verwacht. Geïnteresseerde kandidaten kunnen een afwisselende en uitdagende baan verwachten met inzicht in verschillende branches en bedrijven, van start-ups tot grote merken. De focus ligt altijd op klantenservice. Het bedrijf cultiveert een transparante bedrijfscultuur met een platte organisatiestructuur en biedt een prettige werksfeer met royaal uitgeruste werkplekken, cateringfaciliteiten en een goede bereikbaarheid van het kantoor in de Zwitserse mediastad Zürich.

Uw contactpersoon

Andre Beherzig

Raad van Bestuur en Managing Director van mprofi AG Eigenaar

Contact Andre