Please enter a search term:

Carrière en freelance mogelijkheden bij mprofi AG

We zijn altijd op zoek naar freelancers. Neem dus meteen een kijkje om te zien of er iets voor je bij zit.

Welkom op de carrièrepagina van [naam van je digitale bureau]! Hier presenteren we onze huidige aanbiedingen en mogelijkheden voor freelance werk. Ontdek spannende projecten en maak deel uit van ons getalenteerde netwerk van creatieve geesten en technisch onderlegde experts.

Waarom met ons werken?

We hechten veel waarde aan het werken met freelancers. En we weten dat externe experts een waardevolle aanvulling zijn op ons team en ons helpen innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor onze klanten. Als freelancer bij ons profiteer je van:

  • Spannende projecten uit verschillende branches
  • Flexibele werktijden en locatieonafhankelijk werken
  • Een transparant en eerlijk beloningsmodel
  • Opleidingen en netwerkmogelijkheden
  • De kans om deel uit te maken van een dynamisch en creatief team

Onze aanbiedingen voor freelancers

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde freelancers in verschillende gebieden van de digitale industrie. Hier zijn enkele van de gebieden waar we samenwerkingsmogelijkheden bieden:


Als digitaal projectmanager ben je verantwoordelijk voor de succesvolle planning, implementatie en uitvoering van digitale projecten. Daarbij coördineer en controleer je het hele projectproces en zorg je voor een tijdige afronding en een hoge kwaliteit van de resultaten. Tot je taken behoort een nauwe samenwerking met onze klanten en interne afdelingen om de vereisten en doelen van het project te begrijpen en deze op de best mogelijke manier te implementeren. Je houdt altijd overzicht over de voortgang van het project, identificeert risico's en implementeert zo nodig maatregelen om problemen op te lossen. Je werkt nauw samen met ons team van ontwerpers, ontwikkelaars en andere projectmanagers. Als je een passie hebt voor digitale projecten, sterke communicatieve vaardigheden en een hoog niveau van organisatorische vaardigheden, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Uw contactpersoon

Andre Beherzig

CEO en raad van bestuur

Contact Andre