Please enter a search term:

  • Gegevensbeveiliging

    Gegevensbescherming en -beveiliging zijn belangrijker dan ooit voor webgebaseerde bedrijven. Want in tegenstelling tot klassieke bedrijfsspionage kunnen gegevens tegenwoordig vaak ongemerkt worden gehackt of gestolen. Wij helpen u een veilige gegevensinfrastructuur op te bouwen.

    Meer informatie

Gegevensbescherming en informatiebeveiliging

Op het eerste gezicht lijken de onderwerpen gegevensbescherming en informatiebeveiliging een black box. Ondernemers, freelancers of oprichters van start-ups dragen echter de volledige verantwoordelijkheid voor de implementatie van de daaruit voortvloeiende vereisten. Degenen die verantwoordelijk zijn, kunnen de uitdagingen vol vertrouwen aan met onze ondersteuning als ervaren deskundigen op het gebied van gegevensbescherming. Vertrouw op onze pragmatische knowhow. Laat ons u door het doolhof van vereisten leiden.

Met professioneel advies van ervaren deskundigen kunt u uw bedrijfsmiddelen beschermen. Wij helpen u bij het onderzoeken, plannen en implementeren van technische en organisatorische maatregelen voor gegevensbescherming en informatiebeveiliging. U krijgt de tools voor deze uitdagingen door ons pragmatische, begrijpelijke en uitgebreide advies. Als ondersteunende adviseurs voor middelgrote bedrijven, freelancers en start-ups kunt u vertrouwen op onze jarenlange ervaring.

Zo kunnen onze adviseurs voor gegevensbescherming u ondersteunen

  • Beoordeling van nieuwe of bijgewerkte websites van bedrijven vanuit het oogpunt van gegevensbescherming
  • Aanbevelingen voor maatregelen in de inventarisatie van gegevensbeschermingswetgeving
  • Gerichte verbetering van technische en organisatorische maatregelen (TOM)
  • Ondersteuning bij operationele aspecten, bijv. naleving van verwijderingstermijnen
  • Beoordeling van gegevensbeschermingscontracten