Please enter a search term:

Uw communicatiebureau

Voor veel boeiende kleine en zeer grote klanten in heel Zwitserland zijn wij het favoriete communicatiebureau. Strikt genomen zijn we zelfs meer dan één bureau - we zijn velen. Omdat netwerken, gebruikmaken van synergieën en samenwerken het belangrijkste zijn in ons DNA. En dat doen we al meer dan 25 jaar.

Social media, webervaring, strategie, public relations, promotie, evenementen, corporate publishing, creatie en campagnes worden allemaal door ons uit één hand aangeboden. En onder één dak. Omdat we onszelf voor u samenstellen op de manier die uw marketingdoelstellingen en uw strategische bedrijfscommunicatie vereisen. Zodat je niet zomaar een bureau aan je zijde hebt, maar specialisten met gedegen knowhow en persoonlijke sparringpartners.


Communicatiebureaus kunnen u ondersteunen op digitaal gebied

Hieronder geven we je een overzicht van de toepassingsgebieden waarin we je als communicatiebureau kunnen ondersteunen:

Onze dienstverlening als communicatiebureau

Je wilt meer dan alleen aanwezigheid op de markt. Je hebt de moed om relevantie te creëren: met je klanten, met je partners en met andere doelgroepen. Je doel is om een verschil te maken en mensen in beweging te brengen. Wij adviseren en begeleiden je van strategie tot implementatie.

EMPLOYER BRANDING

Val op tussen alle werkgevers. Vind en behoud uw werknemers. Wij scherpen uw employer branding aan en ontwikkelen de maatregelen voor personeelsmarketing.

Inhoud creëren

Jouw doel is om het verschil te maken in communicatie. Wij vinden en ontwikkelen content voor je die uniek is. Voor alle kanalen.

PUBLIC RELATIONS

Als bedrijf wil je gehoord, gezien en begrepen worden. Wij zorgen ervoor dat u op de hoogte bent van uw stakeholders.

MARKETINGDIENSTEN

Verrassing. Informeren. Inspireren. Wij vinden manieren. Zodat je scoort bij je doelgroepen. Op het juiste moment, op elk kanaal.