Please enter a search term:

  • Diensten

    mprofi is meer dan een marketingbureau of managementadviesbureau. We zien onszelf als digitale architecten en tegelijkertijd als hoofdaannemers van uw digitale bouwproject.

    Services in een oogopslag

Diensten - In dienst van uw succes!

mprofi is meer dan een marketingbureau of managementadviesbureau. Wij zien onszelf als digitale architecten en tegelijkertijd als hoofdaannemers van uw digitale bouwproject. Op basis van onze 25 jaar ervaring weten we dat de omschakeling naar digitale processen zowel persoonlijk advies als technische en economische knowhow en een zeer goede kennis van de B2B-sector vereist. Als u met ons samenwerkt, profiteert u niet alleen van onze expertise, maar ook van onze diensten.

Evaluatie webshop

Wij effenen voor u de weg naar online handel, creëren en implementeren strategische e-commerce instapoplossingen en een professioneel full-service concept voor de heroriëntatie van uw online activiteiten.

E-commerce systemen evalueren
Management audit

Of het nu gaat om sociale media, management of marketingaudits: we observeren trends, maken causale analyses en projectevaluaties en verbeteren deze voortdurend.

Naar de digitale fittest
Processen

Profiteer van onze jarenlange knowhow in de transformatie van klassieke bedrijfsprocessen naar communicerende bedrijven met convergente webgebaseerde bedrijfsprocessen en van onze ervaring in het ondersteunen van veranderingsmanagementprocessen.

Processen digitaliseren
Systeemintegratie

Tijdens de transformatie van je bedrijf moeten verschillende systemen aan elkaar worden gekoppeld, bijvoorbeeld CMS en/of marketingautomatisering met de website.

Systeemintegratie lees meer
Reputatie

De reputatie van uw bedrijf in de digitale wereld is uw belangrijkste valuta. Wij optimaliseren en bewaken uw reputatie op internet, sociale media & deepweb en ondersteunen u bij vragen over preventie en gedrag en bij het opstellen van richtlijnen.

Nu ontdekken
Consulting

Je weet dat je je bedrijf digitaal moet herstructureren. Hoe precies en waar je het beste kunt beginnen, vertellen we je na een nauwkeurige inventarisatie en een individuele probleemanalyse van je bedrijf.

Nu ontdekken
Coaching

Doelgerichte personeelstraining: Creëer een gemeenschappelijk begrip van het betreffende onderwerp door gerichte moderatie binnen een paar uur met deelnemers uit de relevante bedrijfsdivisies.

Nu ontdekken
Analytische | Big Data

Onze Big Data-professionals analyseren en prepareren ongestructureerde bedrijfsgegevens en ondersteunen je bij het opzetten, integreren en implementeren van belangrijke prestatie-indicatoren (KPI).

Nu ontdekken
Reclame

Gerichte reclame op internet is niet alleen voor de grote spelers - kleine en middelgrote bedrijven en vooral online winkels profiteren ook van een echt meetbare reclamestrategie.

Nu ontdekken
SEO

We verbeteren je ranking met de juiste tools en reageren dynamisch op veranderende parameters. Omdat we zoekmachineoptimalisatie zien als een proces dat moet worden ontwikkeld met jouw individuele behoeften in gedachten.

Nu ontdekken
Communicatie

Alles is communicatie, analoog en digitaal, of het nu gaat om marketing, sociale media of winkelen in de online shop. Maak uw online communicatie interactief, duurzaam en dialooggericht. uw klanten zullen u dankbaar zijn.

Nu ontdekken
CRM

Verstandig klantenbeheer is essentieel voor elk bedrijf. Wij ondersteunen u bij de planning en implementatie van webgebaseerde oplossingen voor klantrelatiebeheer en ERP.

Nu ontdekken
Softwareontwikkeling

Wij vinden de beste softwareoplossing voor u - als leveranciersonafhankelijke consultants kunnen dit ook open source-oplossingen zijn zonder verborgen extra kosten.

Nu ontdekken
Data en evenementen

Wilt u ons persoonlijk ontmoeten? Bezoek dan een van onze workshops of rondetafelgesprekken op een van onze Zwitserse locaties. U vindt de data hier.

Nu ontdekken
Interim-management

Interim-management is het tijdelijk overnemen van managementtaken. Wij ondersteunen onze klanten als ervaren experts voor de digitale transformatie.

Nu ontdekken
Gegevensbescherming

De implementatie van een gegevensbeschermingsbeleid en de naleving van voorschriften voor gegevensbescherming zijn vandaag de dag van cruciaal belang.

Nu ontdekken
In overeenstemming met Google Analytics Privacy

Privacy-compliant Google Analytics-oplossingen voor B2B-bedrijven: Expertise en diensten op maat.

Nu ontdekken

Onze IT-experts ondersteunen bedrijven bij het implementeren van IT-systemen en het automatiseren van bedrijfsprocessen. We bieden uitgebreide adviesdiensten. Zo zorgen we ervoor dat de IT-systemen van het bedrijf voldoen aan de bedrijfsvereisten. Daarnaast trainen en coachen we werknemers om ervoor te zorgen dat ze de nieuwe systemen en processen effectief kunnen gebruiken. Verder bieden we onze klanten uitgebreide ondersteuning bij het optimaliseren van websites en online shops. We weten hoe belangrijk een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website is voor het succes van een bedrijf. Daarom werken we er hard aan om de websites en online shops van onze klanten te optimaliseren. Onze ervaren webontwikkelaars en -ontwerpers werken hand in hand om aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke en SEO-geoptimaliseerde websites en online shops te maken. Deze zijn afgestemd op de behoeften van het bedrijf en zijn klanten. Uitstekende klantenservice is een essentieel onderdeel van ons bedrijf. We werken hard om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd tevreden zijn met onze diensten. We bieden uitgebreide ondersteuning en advies. We streven ernaar om onze klanten individuele oplossingen te bieden die voldoen aan hun specifieke behoeften en die helpen om hun bedrijf te optimaliseren en te verbeteren.