Please enter a search term:

  • Digitale experts

    Ons team van hooggekwalificeerde digitale experts staat klaar om je te helpen bij het implementeren van je projecten.

    Naar het teamoverzicht

De experts op mprofi

We hebben meer dan 25 jaar ervaring in het beheer en advies van interactieve IT-projecten en hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in de digitale opzet en digitale transformatie van webgebaseerde, middelgrote bedrijven. Vanuit ons hoofdkantoor in Zug , Zwitserland, strekt ons netwerk van web- en IT-experts zich al meer dan 14 jaar uit over heel Europa. Leer ons kennen!

Andre Beherzig

Raad van Bestuur en Managing Director van mprofi AG

Andre leren kennen
Conny Rochlitz

CFO en projectbeheer Backend / ERP / Financiën

Maak kennis met Conny
Stefan

Senior ontwikkeling

Monty

CSS, PHP, Backend, Senior ontwikkeling

Petr

Docker, Kubernetes, Cloud, Server- en API-ontwikkeling, Senior expert

Alexander

API expert, Senior ontwikkeling

Markus

Senior ontwikkeling

Simone

Inhoud, redactie: websiteteksten die helpen verkopen!

Michel

Senior server expert

Jürgen

Managementondersteuning

Sebastian

PHP, frontend en backend ontwikkeling

Gordon

Backend ontwikkeling

Gerhard

Frontend ontwikkeling

Anne-Lise

Backoffice

Nadine

Projectbeheer Digitale Marketing

Frank

AI-expert, Projectbeheer, Agile softwareontwikkeling

Norman

Projectcontrole en managementondersteuning

Monika

mprofi is uw betrouwbare partner!

Als het gaat om het implementeren van uw IT-projecten, zijn wij een bedrijf met vele jaren ervaring in de IT en digitale industrie en een team van hooggekwalificeerde experts op senior niveau om u te ondersteunen. Ons team bestaat uit experts op verschillende gebieden, zoals softwareontwikkeling, websiteontwerp, cloud computing, gegevensbeheer en nog veel meer.

We zijn er trots op dat we een team van hoogopgeleide IT-specialisten hebben die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie om u de best mogelijke prestaties en kwaliteit te kunnen bieden. Onze experts werken nauw met u samen. Zo vinden we de optimale oplossing voor uw bedrijf. Om ervoor te zorgen dat je altijd up-to-date bent en de best mogelijke prestaties ontvangt, vertrouwen we op de nieuwste technologieën en innovaties.

We bieden je een breed scala aan diensten en oplossingen. We helpen je om je IT-infrastructuur te optimaliseren en je bedrijfsprocessen te verbeteren. We ondersteunen je bij het ontwikkelen van je software, het verbeteren van je IT-beveiliging, het efficiënt beheren van je gegevens en nog veel meer.

Bent u op zoek naar een betrouwbare digitaliseringspartner om u te ondersteunen bij het implementeren van uw transformatieprojecten richting de Platformeconomie? Dan bent u bij mprofi aan het juiste adres. Wij werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke oplossing krijgt voor uw behoeften. Ons doel is om u te voorzien van een snelle, effectieve oplossing van hoge kwaliteit die precies is afgestemd op uw behoeften. Wij begrijpen hoe belangrijk IT voor uw bedrijf is en daarom is het ons doel om u de best mogelijke oplossing te bieden.