Please enter a search term:

Conny Rochlitz

Positie
CFO
Op mprofi sinds
2011
Conny Rochlitz

Conny is onze hooggekwalificeerde en ervaren Chief Financial Officer (CFO) en speelt een cruciale rol in het strategisch management van ons bedrijf. Haar primaire verantwoordelijkheid is het overzien en beheren van alle financiële activiteiten, waaronder financiële planning, risicobeheer en boekhouding.

In haar rol als CFO leidt Conny deontwikkeling en implementatie van financiële strategieën gericht op duurzame groei en winstgevendheid. Ze werkt nauw samen met alle leidinggevenden om de financiële stabiliteit van het bedrijf te waarborgen en tegelijkertijd innovatieve oplossingen te ontwikkelen om de financiële prestaties te verbeteren.

Conny is verantwoordelijk voor het beheer van de cashflow en zorgt ervoor dat het bedrijf voldoende liquiditeit heeft om de doelen op korte en lange termijn te bereiken. Ze analyseert financiële gegevens en rapporten om weloverwogen beslissingen te nemen over investeringen, budgettering en kostenbesparingen.

Als expert op het gebied van risicomanagement identificeert Conny potentiële financiële risico's en ontwikkelt ze processen om deze risico's te beperken en het bedrijf te beschermen tegen negatieve gevolgen. Ze is ook verantwoordelijk voor de naleving van wet- en regelgeving op financieel gebied en zorgt ervoor dat ons bedrijf altijd transparant en verantwoordelijk handelt.


Dit zijn mijn competenties:


Productkennis:


Technologieën waar ik mee werk: