Please enter a search term:

  • Methodologieën

    Als uw strategische partner bieden wij oplossingen op maat om uw bedrijf klaar te maken voor de toekomst. Verdiep je in onze methodologieën, werkmethoden en organisatievormen.

    Klik hier voor het overzicht!

Projectmanagementmethoden en -werkwijzen

Dankzij onze grondige kennis van het digitale landschap kunnen we de overgang van onze klanten naar het digitale tijdperk vergemakkelijken. We hebben niet alleen een uitgebreid aanbod van diensten en producten ontwikkeld, maar ook een indrukwekkende overzichtspagina van de methodologieën, projectmanagementwerkwijzen en bedrijfsorganisatievormen die we gebruiken.

Deze overzichtspagina is een venster op hoe mprofi AG werkt en hoe we de complexiteit van digitale transformatie beheersen. Het biedt inzicht in onze bewezen methodologieën, werkwijzen en organisatievormen die onze klanten helpen om hun doelen efficiënt en effectief te bereiken. Op deze manier implementeren we samen met u succesvol uitdagende IT-projecten.

Kanban

Door werkprocessen met Kanban te visualiseren, kunnen bedrijven knelpunten in een vroeg stadium identificeren en elimineren, wat leidt tot een aanzienlijke verhoging van de efficiëntie.

Verder
Scrum

Met Scrum krijg je duidelijk meer transparantie in je projecten. Het maakt continue monitoring en snelle aanpassing aan veranderingen mogelijk.

Verder
Agile

Met agile methoden kunnen processen flexibel worden ontworpen en geoptimaliseerd, wat leidt tot een aanzienlijke toename in efficiëntie en tijdsbesparing.

Verder
Lean Six Sigma

Door verspilling te elimineren en processen te optimaliseren, maximaliseert Lean Six Sigma de efficiëntie in uw bedrijf.

Verder
Faseontwikkeling

Stapsgewijze ontwikkeling biedt een duidelijk stappenplan voor digitale transformatie, waardoor complexe processen kunnen worden vereenvoudigd en gecontroleerd.

Verder
Lean Change Management
Lean Veranderingsmanagement

Door middel van Lean Change Management minimaliseer je verspilling en optimaliseer je je werkprocessen, wat resulteert in een aanzienlijke verhoging van de efficiëntie.

Verder
Open Bron

Open source verlaagt de ontwikkelingskosten en -tijd doordat bewezen oplossingen kunnen worden aangepast en hergebruikt.

Verder
DAO

Door de besluitvorming te automatiseren en te decentraliseren worden middelen optimaal gebruikt, waardoor de productiviteit toeneemt.

Verder
Sociocratie

Door gebruik te maken van besluitvormingsprocessen op basis van consensus wordt rekening gehouden met alle meningen, wat resulteert in goed geïnformeerde en efficiënt uitgevoerde beslissingen.

Verder
Trendanalyse mijlpalen

Trendanalyse van mijlpalen maakt vroegtijdige identificatie van vertragingen en potentiële risico's mogelijk, zodat proactieve corrigerende maatregelen kunnen worden genomen.

Verder
Waterval

De watervalmethode maakt gestructureerde en lineaire projectplanning mogelijk, waarbij elke fase duidelijk is gedefinieerd en bijdraagt aan een efficiënte toewijzing van middelen.

Verder
Waardepropositie

Een "waardepropositie" is meer dan alleen een beschrijving van je producten of diensten. Het is een belofte aan je klanten die duidelijk de unieke waarde laat zien die ze krijgen door met jou samen te werken.

Verder
Beheer van vereisten

Requirements management is een integraal onderdeel van systeem- en softwareontwikkeling dat zich richt op het identificeren, documenteren en controleren van vereisten. Het is de ruggengraat van succesvolle projecten omdat het ervoor zorgt dat alle partijen een duidelijk begrip hebben van de doelen en vereisten.

Verder
Ontwerpend denken

Requirements management is een integraal onderdeel van systeem- en softwareontwikkeling dat zich richt op het identificeren, documenteren en controleren van vereisten. Het is de ruggengraat van succesvolle projecten omdat het ervoor zorgt dat alle partijen een duidelijk begrip hebben van de doelen en vereisten.

Verder

mprofi AG gebruikt verschillende methodologieën om het potentieel van digitale transformatie ten volle te benutten. Deze omvatten gegevensgestuurde analyse, Agile en Lean methodologieën, Design Thinking en nog veel meer. Deze methodologieën stellen ons in staat om de specifieke behoeften van elke klant aan te pakken en effectieve oplossingen te ontwikkelen die leiden tot duurzame groei.

Onze werkmethoden voor projectmanagement worden gekenmerkt door een hoge mate van aanpassingsvermogen en flexibiliteit. We vertrouwen op Agile-methoden om ervoor te zorgen dat onze projecten efficiënt en effectief worden opgeleverd. Door Scrum en Kanban te implementeren, kunnen we projecten snel starten, de voortgang in realtime bewaken en waar nodig bijsturen.

De organisatievormen bij mprofi AG zijn gericht op samenwerking en innovatie. Ons bedrijf is plat georganiseerd om open communicatie en snelle besluitvorming te bevorderen. We hechten veel waarde aan teamwerk en koesteren een bedrijfscultuur die innovatie en continu leren ondersteunt.

We begrijpen dat elke digitale transformatie uniek is en zijn eigen uitdagingen en kansen met zich meebrengt. Daarom streven we ernaar om onze diensten en producten af te stemmen op de specifieke behoeften van elke klant. Ons uitgebreide aanbod van digitale oplossingen omvat cloud services, data analytics, kunstmatige intelligentie, machine learning en meer. Met deze technologieën kunnen we oplossingen op maat ontwikkelen die onze klanten helpen hun bedrijfsprocessen te optimaliseren, hun efficiëntie te verhogen en nieuwe groeikansen te identificeren.

Onze missie bij mprofi AG is om de overgang van onze klanten naar de digitale wereld te vergemakkelijken. Wij geloven dat digitale transformatie niet alleen een technologische uitdaging is, maar ook een kans om bedrijfsmodellen te heroverwegen, processen te herontwerpen en een cultuur van innovatie te bevorderen. Ons doel is om onze klanten te helpen de vruchten te plukken van digitale transformatie en een concurrentievoordeel te behalen in de steeds veranderende zakenwereld.

We nodigen je uit om onze overzichtspagina te bezoeken voor meer informatie over onze methodologieën, werkwijzen en organisatievormen. Hier vind je gedetailleerde informatie over hoe we werken, welke tools en technologieën we gebruiken en hoe we onze klanten ondersteunen bij hun digitale transformatie. We zijn ervan overtuigd dat onze diensten en producten u kunnen helpen om succesvol door het digitale landschap te navigeren en uw bedrijf klaar te maken voor de toekomst.

Digitale transformatie is een reis, en mprofi AG staat klaar om u onderweg te begeleiden. Of u nu aan het begin staat van uw digitale reis of al vooruitgang hebt geboekt, wij hebben de expertise en de middelen om u bij elke stap te ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen een succesvolle digitale toekomst creëren.