Please enter a search term:

 • Kanban

  Maak je B2B projecten efficiënter met mprofi AG en Kanban. Ervaar de voordelen van digitale transformatie en procesoptimalisatie!

  Klik hier

Kanban

Digitale transformatie is niet alleen een trend, maar een noodzaak voor alle moderne bedrijven die willen concurreren in de hyperverbonden wereld van vandaag. Echter, omdat de noodzaak voor digitale transformatie gepaard gaat met tal van uitdagingen en eisen, heeft mprofi AG zich gevestigd als een betrouwbare partner op dit gebied. Met de introductie van de Kanban-methodologie, die een centrale rol speelt in de digitale transformatie, biedt mprofi AG B2B-bedrijven een effectieve oplossing om hun workflows te optimaliseren.

Wat is Kanban?

De Kanban-methodologie, een Japans woord dat "visueel bord" betekent, is een visuele managementmethode die erop gericht is om werkstromen te optimaliseren en de productiviteit te verhogen. Het bestaat uit een bord dat verdeeld is in verschillende kolommen die de verschillende fasen van een proces voorstellen. Op dit bord worden taakkaarten (kanban) van de ene kolom naar de volgende verplaatst om de voortgang van een taak bij te houden. De basisprincipes van de Kanban-methodologie zijn transparantie, aanpassingsvermogen en voortdurende verbetering, die mprofi AG stevig heeft verankerd in haar werk met B2B-klanten.

Waarom Kanban gebruiken?

De implementatie van Kanban helpt bedrijven om hun projecten efficiënter en transparanter te maken door een duidelijk en begrijpelijk overzicht te geven van de voortgang en prioriteiten binnen het project.


mprofi AG heeft de Kanban-methodologie effectief geïmplementeerd in hun werkomgeving en procesimplementatie. We gebruiken Kanban om de workflow van onze klanten te visualiseren, wat leidt tot verbeterde communicatie en samenwerking binnen het team. Dit stelt teams in staat om knelpunten en obstakels in hun processen vroegtijdig te identificeren en aan te pakken, wat weer leidt tot efficiënter werken en betere resultaten.

Een van de belangrijkste voordelen van het werken met mprofi AG aan de implementatie van Kanban is onze uitgebreide expertise in digitale transformatie. Door haar ervaring in het werken met verschillende industrieën en bedrijfsgroottes, is mprofi AG in staat om haar klanten op maat gemaakte oplossingen te bieden die zijn afgestemd op hun individuele behoeften en uitdagingen.Door onze individuele aanpak zorgen wij ervoor dat onze klanten het volledige potentieel van de Kanban-methodologie kunnen realiseren.

Door het gebruik en de ontwikkeling van de Kanban-methodologie, hebben we ons vermogen aangetoond om bedrijfsprocessen te optimaliseren en tegelijkertijd een omgeving te creëren die continue verbetering en aanpassingsvermogen bevordert.


 • Implementatie van Kanban
 • Uitgebreide training
 • Implementatie van Kanban-vergaderingen
 • Regelmatige evaluaties en aanpassingen van het Kanban-bord
 • Advies en ondersteuning bij het oplossen van problemen die kunnen ontstaan bij het gebruik van Kanban
 • Leveren van tools, training en best practices afgestemd op de specifieke behoeften van elk bedrijf

Samengevat is mprofi AG een digitaal bureau gespecialiseerd in het ondersteunen van B2B-bedrijven bij hun digitale transformatie. Met de introductie van de Kanban-methodologie en een sterke focus op transparantie, aanpassingsvermogen en voortdurende verbetering, bieden wij onze klanten op maat gemaakte oplossingen gericht op het optimaliseren van hun workflows en het verhogen van hun productiviteit.

Door de combinatie van expertise, oplossingen op maat en een klantgerichte aanpak is mprofi AG een betrouwbare partner voor B2B-bedrijven die hun digitale processen willen optimaliseren en hun concurrentievermogen in de digitale wereld willen vergroten.