Please enter a search term:

 • Go-Digital-promotie

  Ben je een klein of middelgroot commercieel of ambachtelijk bedrijf en wil je je processen digitaliseren? Wilt u profiteren van overheidssubsidies, maar schrikt u terug voor de formele inspanningen? Maak dan kennis met go-digital!

  Klik hier voor financiering:

Go-digital" financieringsprogramma

Steeds meer bedrijfsprocessen worden gedigitaliseerd. Dit is momenteel een van de grootste uitdagingen voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) en de ambachtelijke sector.

Om de concurrentie duurzaam het hoofd te bieden, is het echter belangrijk om digitalisering stevig te verankeren in alle bedrijfsprocessen in het bedrijf.

Dit is waar het financieringsprogramma "go-digital" om de hoek komt kijken: Met zijn vijf modules "Digitaliseringsstrategie", "IT-veiligheid", "Gedigitaliseerde bedrijfsprocessen", "Gegevenscompetentie - go-data" en "Digitale marktontwikkeling" is "go-digital" specifiek gericht op kleine en middelgrote ondernemingen in de commerciële sector en de ambachtelijke sector. Het programma is individueel en praktijkgericht en biedt advies- en implementatiediensten om bedrijven te ondersteunen op hun weg naar de digitale toekomst.

Om uw bedrijf te ontlasten van bureaucratische verplichtingen, neemt mprofi AG als erkend adviesbureau het aanvraagproces voor de financiering op zich. We zijn niet alleen verantwoordelijk voor de aanvraag en de adviesdiensten, maar ook voor de boekhouding en het indienen van het bewijs van gebruik.

Als erkend adviesbureau moeten we aan de volgende criteria voldoen:

 • Professionele deskundigheid
 • Economische stabiliteit
 • Bedrijfsmanagement en methodologische expertise, inclusief een garantie voor concurrentieneutraal advies
 • Relatie met adviesklanten voor kleine bedrijven
 • Deelname aan bijscholingsmaatregelen
 • Voldoen aan en garanderen van kwaliteitsnormen

Hoeveel financiering is beschikbaar?

Financiering wordt verstrekt voor adviesdiensten tegen een tarief van 50 procent van een maximaal adviestarief van 1100 euro per dag. De omvang van de financiering is maximaal 30 dagen in een periode van zes maanden.